BOZOK ÜNİVERSİTESİ

TENİK BİLİMLER MESKEK YÜKSEKOKULU 2016-2017 BAHAR YARIYILI

ÜÇ DERS / TEK DERS SINAV TARİHLERİ

BİLGİSAYARPROGRAMCILIĞI ( NÖ - İÖ ), BİLGİSAYAR DESTEKLİ TASARIM VE ANİMASYON

Yukarıdaki Programların Üç Ders ve Tek Ders Sınav Tarihlerini Görmek İçin Aşağıdaki Butona Tıklayınız.

MAKİNE ( NÖ - İÖ ), MAKİNE RESİM VE KONSTRÜKSİYON TARIM MAKİNELERİ

TARIM MAKİNELERİ PROGRAMI

TOHUMCULUK PROGRAMI

ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

ELEKTRİK (NÖ-İÖ) PROGRAMI

GELENEKSEL EL SANATLARI PROGRAMI

MOBİLYA VE DEKORASYON PROGRAMI

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ (NÖ - İÖ) PROGRAMI

İKLİMLENDİRME VE SOĞUTMA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

Tek Ders Sınavı (2013 ve Sonrası Kayıtlı Mezun durumundaki Önlisans ve Lisans Öğrenciler için)

Üç Ders Sınavı (2012 ve Öncesi Kayıtlı Mezun durumundaki Önlisans ve Lisans Öğrenciler için)

Üç Ders ve Tek Ders Sınavları Hakkındaki Üniversitemizin Duyurusu

19.06.2014 tarihinde yapılan Senato toplantısında; 15.11.2012 tarih ve 28468 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Bozok Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nden önce kayıt yaptıran öğrencilere gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla 3 ders sınav hakkı verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Bozok Üniversitesi Ön Lisans Ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği’nde konuyla ilgili madde:

Tek ders sınavı

MADDE 26 – (Başlığı ile birlikte değişik:RG-20/11/2012-28473)

(1) Tek ders sınavı; mezuniyet için öngörülen derslerin biri dışında tümünden başarılı olup, tek dersi kalan öğrenciler ile başarısız notu olmadığı halde genel not ortalaması 2.00’ın altında olan son yarıyıl öğrencilerine CC ve altında not aldıkları tek ders için kullanacakları bir sınav hakkıdır.

* Sınava girebilmek için dersin devam şartını yerine getirmiş olmak gerekir. ( Dersten NT harf notuyla kalmış olanlar sınava giremezler.)

(2) Ders uygulamaları, laboratuar, bitirme tezi, ödevi veya projesi ve atölye dersleri gibi uygulamalı derslere tek ders sınav hakkı tanınmaz.

(3) Tek ders sınavı, her yarıyıl sonu akademik takvimde belirlenen tarihlerde yapılır.